A Johnny Depp rejtély...

2009.05.15. 22:35 :: gyurcsee

Johnny Depp 1963. június 9-én látta meg a napvilágot.

A legelső filmben amelyben feltünt(később hatalmas sikerű)Rémálom az Elm utcában sorozat első része volt.A filmben nem kapott nagy szerepet 34 másodperc után Freddy "sajnos" kiontotta életét.Első főszerepét a Tim Burton által rendezett Óllókezű Edward c. filmben játszotta.Ez a szerep lendítette fel a karrierjét,2004-ben,és 2008-ban is Oscar díjra jelölték,ám nem kapta meg,hiszen 45 éves korára sem tudott semmi maradandót alkotni.Ezt nem én írtam,hanem a New York Times!


 

 

Node emberek!!!

Valamiért mégis hatalmas rajongótábora van,többnyire hölgyekből álló.Nos Johnny Depp egy Ikonná vált.Mint annak idején Britney Spears.(És mi lett belőle...)

 

 

 

 

Johnny a női nem kedvence lett,minden tinilány megőrül érte.A barátnőm szobája is tele van a képeivel,így az alapszimpátriám a színész felé már megvolt.Mondanom sem kell akár egy közösségi oldalon,minden egyes lány ismerősöm kedvencei közé melyik név volt beírva.A minap elkezdtem hallgatni a The Veronicas nevű iker-duó számait.Nagyon megtetszett,meg is néztem egy magyar rajongói oldalt.Kitaláljátok kiért rajonganak?A mai fiatal lányok 74%-a tartja álompasinak ezt a férfit.Ki ez a Johnny Depp?Rántsuk le a leplet együtt!

 

Az igazi Johnny Depp!

Férfitársaim,az egész jelenségért egy valaki a hibás!Nicolas Cage!Johnny meglátta 83-ban egy szórakozó helyen,gondolta nem veszíthet semmit ha megpróbál összehaverkodni vele.Innen indult minden...Ha Nicolas aznap este nem részegedik le,nem állt volna szóba ilyen emberekkel,és nem lenne problémánk a Depp jelenséggel.

Node komolyra fordítva a szót!Nemrég láttam a Cry Baby c. film egy részét(ez az a film amikor minden nő kedvence lett)amelyben kiállt egy gitárral,és az Elvis-t majmoló rongyrázással,és egy gitárral a kezében(melyen játszani nem tud)elcsavarta több ezer nő fejét.Ugyanmár nagyon kiváncsi lennék eme férfi reggeli arcára,hisz már öreg,és egy rakat sminkkel akárkiből lehet embert csinálni.

 Najó majdnem mindenkiből:D

 

De képzeljük el ezt a férfit a mindennapokban,amikor nem áll a kamerák kereszttüzébe.

Amikor nem figyel rá senki.                                                                             

Amikor senki sem látja csak a családja.                                                                 

Amikor nincs rajta smink és nem csípi ki magát.                                                        

Ugye nehéz?

Ugye ez egy bonyolult dolog?

Nekem sikerült megfejtenem,amit előttem sok száz embernek nem!

 

Mert valójában Johnny Depp nem más mint:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woody Allen

 

 

:D:D

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsee.blog.hu/api/trackback/id/tr951124096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yuzuyu 2009.05.17. 17:04:59

Te hogy milyen okos vagy xD
süti beállítások módosítása