A titok melyre talán sosem kapunk választ...

2009.05.16. 14:28 :: gyurcsee

Heath Ledger

(1979-2008)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A színész 1979.április 4-én született Ausztráliában.Első szerepét Gimnázium-ának színpadán,10 évesen játszotta Pán Péter szerepében.1999-ben 2 főszerepet is megkapott(10 dolog amit utálok benned,Kéz és ököl).Ezek a filmek hozták meg neki a hírnevet.Heath olyan filemkben szerepelt mint pl.:A hazafi,Lovagregény és a Casanova.  Az igazán nagy áttörés mégis a 2005-ös túl a barátságon c. film hozta,ahol egy meleg cowboy-t alakított.A filmért Oscar díjra jelölték.

2008. január 22-én, manhattani lakásán holtan találta házvezetőnője, teste mellett gyógyszeres dobozokkal. Heath Ledger 28 éves korában hunyt el. Halálát a szervezetében található gyógyszerek okozták, ezek összetevőinek kombinációja. A szervezetében talált gyógyszerek közül egyikből sem találtak a megengedettnél nagyobb mennyiséget.

A 81. Oscar-gálán megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat élete utolsó befejezett alakításáért, Joker szerepéért A sötét lovag című filmben.

Egyszóval egy újabb rejtélyes haláleset,a rendőrség nem tudja bebizonyítani az öngyilkosságot.Folyamatosan jöttek a hírek,hogy tüdőgyuladása volt,de a gyógyszeradag nem volt halálos.Erre sem fogunk már választ kapni.De nem ez az egyetlen ilyen eset...

 

A Cobain gyilkosság

IGEN,gyilkosság...Csak az emberek nincsenek tisztába hogy is halt meg a Nirvana frontembere.Nos,öngyilkosságnak zárták le ezt az ügyet.De gyerekek...191 cm vagyok Kurt minimum egy fejjel alacsonyabb volt nálam(sőt),és nekem vannnak kb 80 cm hosszú karjaim.Akkor Kurt-nek sem hiszem,hogy hosszabb lett volna.Hogy ezt miért írom le?Mert a "Gyilkos fegyver"ami egy puska volt,mellyel állítolag Kurt saját magát lőtte fejbe,130 cm volt...Nos akármennyire is probálta volna,nem érte volna el a ravaszt... Az öngyilkosság egy mese annak aki elhiszi,de akik szerették a Nirvana-t mindenki tudja kinek a keze volt benne Kurt halálába...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amúgy megprobálok összehozni egy normális kinézetet a Blogra:D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsee.blog.hu/api/trackback/id/tr61125018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása